Another Love

2012-10-12 - 19:59:10
Fredagkväll igen, har nog glömt bort vad det innebär? vad gör man en fredagkväll? Antingen är vi i stallet/rider till sent på kvällen eller så sover man tidigt för att orka vara i stallet tidigt på morgonen. Det bara måste vara så! Denna veckan har jag och Jossan jobbat mycket med Bella. VI har varit de som har varit uppe först på mornarna och vi har varit sist in från stallet på kvällarna. Jag har även ridit Lordi utanför arbetstid + att jag har fått hem en 4-åring som även hon ska ridas helst utanför arbetstid så antingen blir det tidigare mornar eller senare kvällar. Fast gör inte mig så mycket, jag är lika trött när klockan ringer 05.30 som jag är om klockan ringer 07.00 så det är bara att gå upp. 
 
Idag har jg iaf ridit Lordi, kanske ska presenter han lite. Han är Blendas nya avelshhingst, en 4-åring som alla är lite oense om, jag tycker att han är fin att rida och har bra storlek och hoppteknik men har är svår att köra och för att få fortsätta vara godkänd så måste han göra bruksprov nästa år och eftersom körningen är svår så kommer det att blir svårt. Lisa trror helt enkelt int epå honom men det gör Blenda. 
 
Jag har iaf fått detta lilla djur som projekt att utveckla i ridningen, har hunnit rida honom två gånger sen har kom hem från inkörningen, båda gångerna har gått bra och har utvecklas hela tiden men han är inte riktigt som en vanlig hingst. Jag leder han i bara girmma och grimskaft till hagen, inga hingstgrejer här inte! Han är tuff men ändå väldigt känslig, men måste vara tuff mot honom men måste vara berädd på att han kan flyga i taket för en skitgrej, inte typiskt Fjord!
 
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!