Mycket jobb, fritid?

2012-05-31 - 20:37:19

Har varit mycket jobb, försökt sova så mycket jag hunnit och nästan ingen träning. Idag har Avenir fått på sig sin tappsko så imorgon kan jag rida han igen. Nu väntar jag bara på att Stefan ska komma hem så han kan fixa till Lusens fula hovar så jag kan börja träna henne på riktigt. Vill komma igång med träningen på riktigt nu men känns som att det alltid kommer något i vägen helt tiden.

Hej då dumma dag!

2012-05-29 - 23:18:35

Nu är jag trött på denna dagen! Fick inte sova fören 7.30 på morgonen, vaknade vid 14 när klockan ringde och var jättetrött, sov en timme till och när jag vaknade så hade jag givetvis bråttom eftersom jag började jobba vid 16 så han inte med någonting. På jobbet har det varit jobbiga kunder och systemfel, kan det bli värre? Tur att jag jobbade med bästa Sanny och Mie! Nu ska jag sova några timmar, börjar jobba 07 igen.

Sov så gott

2012-05-27 - 23:49:07

Blev en lite konstig dag, åkte till stallet direkt från jobbet på morgonen. Släppte ut hästarna, käkade frukost och sen fixade jag och mamma ny hage till Skrållan och Avenir, dom blev så glada så. När vi var klara med det gick jag och lade mig i sängen och somnade direkt, som 4 timmar sen var det dags att käka lite innan jag åkte till jobbet igen.

När jag väl kom hem från jobbet ville jag nästan sova men kände inte riktigt för det ändå så jag köpte ben and jerrys, kröp ner i soffan och tillade på one tree hill. Var ganska skönt att bara slappna av lite :) nu har jag krupit ner i sängen och det är dags att sova, godnatt !

Trött? Jag? Nej?

2012-05-27 - 03:34:55

Nu börjar jag bli riktigt trött 3,5 timmar kvar nu innan jag får åka hem. Ska försöka käka lite om en stund, får bli lite frukost helt enkelt. Funderar på hur jag ska hålla mig vaken och hur jag ska klara dagen utan att direkt sova något. Men det måste gå, på måndag blir det lång sovmorgon!!

Tankarna snurrar idag igen..

2012-05-26 - 22:41:41
På bra hummör och har hunnit med lite iaf! Har en bättre känsla idag, allt känns inte riktigt så hopplöst. Tankarna snurrar fortfarande fast inte lika fort.

Åkte och hämtade Skrållan hos hingsten direkt på morgonen, sen blev det hem, duscha, fixa sminket och käka frukost. Tyckte att jag hade gott om tid på mig men när mamma ringde så var jag ändå inte klar. Men kom ändå lagom till konfirmationen, var min kusin som konfimerades. Men han bara vara där en stund sen var det dags att åka till jobbet. Blir ett riktigt mysigt pass idag, 13 timmar.

Ska bli skönt att sova när jag kommer hem halv 8 på morgonen, kan dock bara sova några timmar för ska vara på möte 14.30 och ska ut till stallet innan dess och helst hinna rida Busan med, får se hur det blir med det. Blir jobb 16-23 imon.

Blir mycket jobb kommande vecka. Ska även hinna träna mina små djur samt fixa en ny hage till dom. Tanken är att dom ska kunna gå tillsammans allihop så hoppas att det går bra. Sen måste jag städa inför helgen, eftersom jag har börjat packa så är det grejer och kartonger precis överallt. Blir utflyttningsfest till helgen sen nästa helg är det dags att flytta. Känns som att det gick fort och har nog inte riktigt förstått att jag ska flytta än. Kommer att kännas tomt att inte ha något eget.

Kunde varit bättre!

2012-05-26 - 00:48:26

Lite småsur för att jag fick jobba istället för att se kapten röd live i det fina vädret, lite småstressad för att det har varit sjukt mycket på jobbet och jag har just nu lite svårt att komma till ro. Ligger i sängen och ska sova, saknar någon att ha vid min sida. Det är för varmt för att kunna sova, jag är inte riktigt trött men ska upp tidigt imon! Har den där känslan att något fattas, att allting inte är som det ska. Kunde ha varit bättre!

Sallad!

2012-05-25 - 16:10:54

Sallad till lunch, känner mig nyttig idag! Har gått en lång runda med Sanny, mycket trevligt :) Innan dess var jag en stund hos hästarna, släppte ihop Avenir och Busan. Trodde dom skulle bråka men det gick ganska bra dom var så söta ihop.

Imon kommer Skrållan hem igen och efter helgen ska dom få gå ut på nytt bete tillsammans, ska bli skönt att ha dom tillsammans om dom nu funkar ihop.

En snabb kopp kaffe

2012-05-24 - 18:13:23

Mycket att göra på jobbet idag men nu blir det en kopp kaffe! Var på Hööks innan och det gick bra att lämna tillbaka ridbyxorna, nu ska jag bara hitta några nya. Får nog bli Börjes nästa vecka å köpa lite annat med :) får se om syrran vill följa med, är så tråkigt att köra själv..

Imon blir det lite träning igen, hästarna får vila och istället ska jag ut och gå en lång runda, helst 20000 steg får se om hundarna vill följa med eller om det blir förvarmt.

Mys i solen

2012-05-24 - 12:04:20

Ligger å myser i solen, skulle kunnat ligga här hela dagen men börjar bli dags för lite käk och sen duschen. Ska jobba i em och innan det ska jag hinna köpa en present till Elise och sen till Hööks och lämna till baka ett par ridbyxor som har gått sönder, hoppas att dom tar tillbaka dem! Men hade helst legat kvar på gräsmattan i solen ist. Men jobbar ju med dom bästa ikväll så får väl stå ut :)

Lyckad träning

2012-05-23 - 22:34:06

Vaknade tidigt idag och visste inte riktigt vad jag skulle göra så blev en hel del packning. Skönt att ha kommit en bit påväg. Sen träffade jag Sanny, vi gick ett varv runt sjön samt solade, pratade och planerade. Helt underbar morgon! Sen gav jag mig ut till stallet för att rida lite.

Först blev det en runda ut med Avenir, han gick bra men kändes lite seg idag igen, tycker inte riktigt om det där. Nu ska han få några dagar vila och se om det blir bättre. Sen var det Busans tur, trodde att det skulle bli en riktig fight eftersom hon inte var direkt samarbetsvillig igår. Till en början ville hon inte alls, hon stannade och visade tendens till att resa sig men efter en stund gick det bättre. Tillslut gick hon riktigt fint i skritten. Eftersom det var första fången på banan tog jag det väldigt försiktigt, hon måste få tid att lära. Men var riktigt nöjd med min lilla Busa mot slutet! Funderar fortfarande på om jag ska betäcka henne eller inte, kan inte bestämma mig helt enkelt, vet inte riktigt vad jag vill.

Sova!

2012-05-22 - 22:49:49

Hemma efter en långt möte, riktigt trött nu! Det drog verkligen ut på tiden och känns som om vi inte ens fick ut något vettigt av det. Nu ska jag sova!

Shopping!

2012-05-22 - 18:59:09

Nya byxor, shorts och ny fovorittröja! Kan det bli bättre? Är riktigt nöjd med shoppingen. dock hittade jag inte det jag skulle köpa och glömde dessutom att köpa smink, min fundation och puder är nästan helt slut. Men vet vad jag ska ha på mig på lördag iaf :)

Imorgon blir det en runda runt sjön i det underbara vädret med Sanny sen blir det träning med Avenir och Busan. Antagligen ett lättare pass med Avenir och ett mer ingående med Busan, är en del jag måste ta tag i med henne nu, hårdträning som gäller nu med henne.

Äntligen

2012-05-22 - 15:24:23

Igår åkte Skrållan äntligen till hingsten, hoppas allt går bra nu! Idag har jag städat, tvättat, styrkt och vikt tvätt. Kändes som om jag aldrig skulle bli klar. Nu har jag även hunnit duscha och käka lite. Ska strax ner på stan för att köpa present till Elise samt kolla på lite kläder till mig. Ikväll blir det möte med klubben.

Känns som att det går lite halvdåligt med packandet. Skjuter upp det hela tiden, visst har mer än en hel vecka kvar men ändå, skönare att ha det klart än att behöva stressa i det sista.

Skulle träna Busan i longering idag hade jag tänkt samt skulle haft henne lite inspänd eftersom hon inte vill komma i form än men det tyckte inte hon, hon krabbas en stud tills jag kände att det är bättre att jag tar det uppsuttet istället. Måste ju ta tag i hennes utbildning nu, Skrällan är betydligt duktigare i dressyren och hon är bara 3.

En sommardag!

2012-05-21 - 14:59:49

Vädret är helt underbart! Blev en lång sovmorgon, har hunnit käka lite frukost och nu ligger jag och solar! Hur skönt som helst. Har inga planer för dagen utan ska sola tills mamma kommer hem sen ska vi gå en runda. Blir en lugn dag, känns som att det behövs, jobbar ju hela helgen sen.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3548109/images/2012/pic_203500435.jpg" class="image">

Busan hemma igen!

2012-05-20 - 21:56:32

Hunnit med mycket både igår och idag!

Igår gick jag upp tidigt och började med ett träningspass med Avenir. Han gick jättebra, Tränade lite byten och mycket lydnad, lät han även galoppera av sig lite. Är nyttigt för han att få gå på ordentligt framåt. Idag blev det en lung runda i skogen för honom, han behövde ta det lite lugnt efter igår.

När jag var klar med Avenir går lastade vi Bella och åkte upp till Anielle med henne. Tog 1,5 timme dit, allt gick bra och han även prata en del med Anielle. Sen åkte vi vidare för att hämta Busan, eftersom vi inte hittade så körde vi efter gpsen och det tyckte vi skulle köra grusvägar, 50 min grusvägar senare var vi framme hos Busan.

Vi kom hen ca. 22, när hästarna var inne var jag konstigt nog inte trött så jag och mamma gick en runda med hundarna på ca 1 timme. Sen åkte jag hem och sov ganska gott!

Idag har jag hunnit rida Busan och Avenir samt sola en ganska bra stund innan jobbet, nu känner jag att det börjar bli dags att sova.

Hunnit med mycket!

2012-05-19 - 21:13:00
Blev en lång dag och nu är det dags att sova! Är helt slut i både kroppen och huvudet. Men Busan är hemma och Bella har åkt iväg. Allting har gått jättebra, båda var snälla att lasta och stod relativt snällt fast det var lite oroligt ibland. Har även hunnit träna lite med Avenir vilket gick jättebra. Berättar mer utförligt imorgon för nu ska jag sova!

Jag gör det för att jag vill!

2012-05-18 - 21:12:00
Vi gör det för att vi älskar det! Så enkelt är det, ibland ifrågasätter jag varför jag håller på med hästar? Men det är bara så, jag skulle inte klara mig utan dem! Idag har Skrållan fått nya skor, Bella är verkad och klar för att åka imorgon. Skrållan var så duktig trots att det bara var andra gången hon skoddes. Har börjat packa lite kläder och lite köksgrejer samt börjat slänga lite som jag inte vill ha med mig och sånt som jag skulle slängt för länge sen. Har gått en lång runda med mamma och hundarna, var ju ganska skönt väder trots att det blåste även idag. Har ridit en runda i skogen med Avenir, skulle tränat lite med men han kändes inte riktigt ok, har hostade någon gång så hoppas att det bara är en förkylning så att han inte har ont någonstans igen!

Busan kommer hem igen!

2012-05-16 - 20:49:00
Sitter och segar på jobbet, är riktigt tråkigt att jobba när det inte finns något att göra. Sitter och funderar på annat och försöker lägga upp lite träningsplaner för hästarna. Busan kommer förhoppningsvis hem i helgen, ska bli kul att börja jobba med henne igen men misstänker att det är mycket jobb med henne, hon har haft det alldeles för bra i vinter. Nu i sommer blir det mycket utbildning för henne och förhoppningsvis ska hon kunna säljas till sommaren eller hössten.

I helgen åker förhoppningsvis Bella iväg för vidareutbildning, förhoppningvis ska det bli ridhäst av henne med även om hon är speciell. Tanken är att hon ska säljas där, tror inte hon blir så snäll att jag vill ha tillbaka henne. Vill köpa någon som har kommit lite längre i utbildningen samt föredrar att hålla sig på marken.

Nu när jag har slutat jobba inatt blir det långledigt! Imorgon blir det träning för Luffsen och en lugn runda för Skrållan om jag hinner det innan hovslagaren kommer, Skrållan ska få nya skor och Bella ska verkas. Känns som att det var på tiden.

På kvällarna ska jag försöka börja packa lite, känner att det börjar bli dags att packa ner mitt liv i lådor. Är ju trots allt bara tre veckor tills ja ska flytta ut och har inte ens börjat packa. Ska försöka sotera ut lite kläder som jag inte använder och inte behöver. Men tycker att det är så tråkigt att fårgan är om det blir gjort överhuvudtaget eller om det bara blir allt i en låda och ingeting slängt, får väl försöka ta tag i det när jag inte har något annat att göra!

Konstiga planer!

2012-05-16 - 20:48:00

Har varit och fikat med Sanny och Elin idag och nu sitter jag på jobbet. Har kommit på massa nya planer. Elin var sugen på att på att åka till Nya Zeeland och jag vill så gärna hänga med! Hade varit riktigt kul! Nu när jag väl ha fått för mig att jag ska flytta är jag jättesugen på att hitta på massa kul saker! Vi har iaf bokat en weekend i Göteborg :) blir Liseberg, shopping och utgång! Kommer bli riktigt nice! Känns skönt att ha lite planer för sommaren.

Träning med Luffsen

2012-05-15 - 20:47:00

Tog en lång sovmorgon idag, kände att jag behövde det. Åkte ut till stallet direkt när jag hade vaknat, blev framskrittning i skogen och sen lite dressyrarbete på en åker. Han gick riktigt bra, var lätt och fin och lyssnade fint på mig. Känns som att det faktiskt går framåt nu, kan bara hoppas att han håller så att vi kan tävla till hösten.

Nu blir det käk sen blir det ett varv runt sjön med bra sällskap! Sen är det dags att börja packa ner sitt liv i lådor, känns konstigt och vet inte riktig vart jag ska börja.

Bättre sent än aldrig

2012-05-14 - 20:46:00

En dag med en hel del tankar.

Började dagen med att gå ett varv runt sjön med Sanny, var ganska skönt att röra på sig direkt på morgonen, blev en hel del prat om både sommaren och hösten. Tror jag börjar förstå att jag faktiskt ska flytta till hösten även om det känns overkligt.

Har funderat mycket idag på hur jag ska göra med lägenheten, ska bo hos mina föräldrar i sommar för att spara pengar inför hösten men kan inte bestämma mig för hur länge jag ska bo där. Vill ha kvar lägenheten så länge som möjligt men vill ändå ha pengarna, beslutsångest! tror att det är min bästa vän just nu, eller iaf den som alltid är vid min sida! Sen har jag kommit på endel saker som jag måste ha med mig som jag inte har tänkt en tanke på, typ vinterdäcken till både bilen och släpet! Vem funderar på dom i första hand? Frågan är hur mycket grejer jag behöver ha med mig till slut och om jag får plats med allt jag vill ha med mig??

Trött, hängig, allergisk!

2012-05-13 - 20:45:00

Är riktigt trött, trött på min allergi och vill bara krypa ner långt under täcket och inte komma fram igen förrän allt är över!
Sitter på jobbet och har en halvtimme kvar nu, väntar bara på han som ska byta av mig, sen blir det hem och sova.

Har varit en helt ok dag men allergin gör att jag är helt tung i huvudet så de har dragit ner de en hel del. Var ute med skrållan på förmiddagen, blev en jättemysig runda och äntligen har Avenir fått nya skor så imon blir det mycket ridning!

Gott och grillat!

2012-05-12 - 20:44:00
Lyckades riktigt bra med grillningen! Sjukt nöjd! Blev tyvärr inga bilder på den underbart goda maten. Även bra sällskap. Nu har jag hunnit städa lite, det behövdes verkligen. Har inte riktigt orkat br mig om att städa den sista tiden, har varit annat att tänka på helt enkelt. Men nu är allt undanplockat och fint igen! Ska strax krypa ner i soffan och kolla på One Tree Hill. Har riktigt ont i kroppen ikväll, dels ryggen men även i benen, antar att jag har gått lite för mycket dom senaste dagarna. Får ta det lugnt imon så att det inte blir värre än vad det är nu, imon blir det lite jobb med samt ska prata med michaela om hon kan tänka sig att byta mitt pass den 2/6 mot något annat, vill ju ha min utflytningsfest då, är enda dagen som passar bra men jobbar ju då, hoppas hon kan ta det helt enkelt!
Imorgon kommer äntligen hovslagaren och skor om Avenir och skrållan så då kan jag äntligen rida Avenir igen, han har ju gått utan 3 skor i några dagar nu och har har rikgtit med överskottsenergi!

Myskväll och middag

2012-05-12 - 20:41:00

Blev en mysig kväll igår när jag kom hem från jobbet. Var egentligen ganska trött när jag kom hem men blev ändå några avsnitt One Tree Hill, sista avsnittet fick jag även lite sällskap! Blev även en hel del prat och planering inför hösten.

Var riktigt trött på morgonen men kravlade mig ändå upp till sist och har hunnit med att gå en lång runda samt fixa stallet och bytt hage på Luffsen.

Nu ska jag strax börja grilla, blir kycklingfilé med grillad sparris, ananas och champinjoner. Mycket gott hoppas jag!

En stund med underbara vänner!

2012-05-11 - 20:39:00
Sitter på jobbet med Sanny och försöker planera resa till GBG i sommaR. Har hittat bra tågtider, ska bara försöka bestämma vilkte hotell vi ska bo på med. Kommer att bli min första semestervecka i Juli, känns ganska bra att börja semestern med en Gbg-vistelse! Ska försöka hinna med så mycket som möjligt i sommar innan jag ska åka till Gotland.

Idag har jag hunnit med lite iaf. har hunnit gå ett varv runt sjön med Sanny och Elin, nyttigt! Sen blev det en sallad till lunch, känner mig nyttig för en gångs skull! Nu blir det jobb hela kvällen och antar jag att jag är ganska trött

Första gången på Gotland!

2012-05-10 - 20:35:00

Jag kom fram till Visby 00.15 på måndagsnatten, Blenda mötte mig på terminalen och vi åkte till gården. Vi hann prata lite på vägen dit, när vi kom fram till gården var det dags att sova. Jag somnade ganska direkt men vaknade några gånger tidigt på morgonen och trodde att jag hade försovit mig, som tur var gjorde jag inte det. Jag gick upp vid 7 och gjorde mig iordning, strax innan jag gick till frukosten träffade jag Evelina som med ska jobba där. Hon verkade jättetrevlig så tror att vi kommer att trivas ihop!

Vi gick till frukosten tillsammans, käkade och sen planerades dagen. Jag fick följa med och fodra fordringarna sen var det dags att hämta unghästar på en lösdrift som skulle hem för verkning. Sen blev det lite fika och mer prat och efter det fick vi prova att tömmköra två fjordingar. Efter lunchen var det dags att rida.

Vi var 4 som skulle rida, jag, Evelina, Lisa och Marie. Vi gjorde iordning varsin häst, jag började med Bellsebub sen fick jag även rida Surprise. Det gick jättebra med Bellsebub men hade lite kommunikationssvårigheter med Surprise, men var ganska nöja ändå, var ju trots allt första gången jag red dom.

Efter att vi hade ridit klart tittade jag och Evelina när Lisa red två 3åringar, var ganska skönt att sätta sig på läktaren en stund.

När Lisa var kvar träffade jag och Evelina Blenda i köket och pratade lite om praktiska grejer inför hösten innan det var dags att åka mot båten och tillbaka till fastlandet.

När vi väl var på båten gick vi upp på soldäck, det var jättefint att stå där uppe och se Visby bli mindre och mindre, fick även några bilder därifrån !

Min egen tid?

2012-05-10 - 10:37:00
Sitter och käkar en mycket fin lunch på jobbet, eller inte. Blev bara pasta eftersom jag inte orkade fixa något att ha till. Är en gaska lugn kväll och jobbar dessutom med dom bästa! Tog en gasnka lång sovmorgon på morgonen, kände att jag behövde det efter att ha varit iväg och igång mycket. Sen blev det en lång promenad efter frukost, gick i ca 1,5 timme. Vi har stegtävling på jobber så blir att samla så många steg som möjligt när man är ledig, blir ju inte så många på jobbet. Har kommit på att det är riktigt avkoplande att gå långt, man behöver inte tänka och inte anstränga sig, bara att gå framåt och fundera på allt mellan himmel och jord, ingen tidspress, inget att ta hänsyn till, måste bli bätter på att ägna mer tid åt mig själv!

En speciell dag

2012-05-09 - 20:20:00
Detta är nog en dag som förändrade lite av mitt liv. Idag har jag först pratat med min chef och fått positivt besked om tjänstledningt. Nåfra timmar senare fick jag klartecken från Blenda att både jag och Evelina är välkomna till hösten, känns lite konstigt, jag har nog inte riktigt förstått än att jag faktiskt ska flytta till hösten. Kan inte riktigt äns börja planera just för att det känns så overkligt. Antar att det kommer att vara så i några dagar!

Det är först när man ger upp som det blir något nytt,
när man släpper taget tar man steget
Jag vet hur ont det gör när hoppet dör,
men äskan är den bästa jorden, även fast du inte tror det
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!