It´s just time

2012-12-29 - 18:20:00
 
Näst sista dagen på fastlandet är nästan avklarad, känns lite vemodigt på något sätt. Innan jag åkte hit ville jag inte riktigt åka men nu vill jag inte riktigt åka igen. Försöker hitta tillbaka till den känslan jag hade innan jag åkte men det finns mycket annat som är så bra här. Har nog insett hur mycket jag saknar mitt liv hemma. Men å andra sidan så saknar jag även Gotland, framför allt Evve och Jossan! Det blir en speciell sammanhållning när man umgås hela tiden!
 
Denna dagen blev en "hejdå dag" Började dagen i stallet med mys med Skrållan, kommer att sakna henne mycket. Sen blev det stan och mellandagsrea med Sanny, köpte ett par nya skor som jag ska ha på nyår! Sen blev det en stickad tröja hos Ellie och ännu ett underställ från TeamSportia, tror att jag kommer att klara att hålla värmen i kylan även nästa år! Det blev även en fika med Ellie och Sandra och även lite godis tills ikväll och imorgon. 
 
Har även hunnit säga hejdå till mormor, Lisen och Marie men imorgon blir det några till, är inte riktigt min grej det där men det får gå ändå. 16.30 imorgon styr jag mot Oskarshamn och allt annat är glömt! 
 
 
 

I gave my heart to rock n roll

2012-12-02 - 19:04:02

Ibland önskar jag att jag verkligen kunde dela med mig av ögonblick här på ön, denna veckan har det varit många sånna! Bland annat mina och Evves något intressanta turer med bilen på mycket halt väglag. Det är sjukt halt på vägarna här nu eftersom det inte saltas/sandas här. När man dessutom kör en bil med de sämsta allvädersdäck man kan tänka sig så kan det bli riktigt spännande! 

 


Sen är det de små ögonblicken som kanske inte räknas men ändå är något speciellt, när vi bryter ut i skratt utan någon direkt anledning. Eller de som bara gör dagen bättre, små saker som blir de stora grejerna för dagen. Som när Evve skriver till mig på fb när vi sitter på våra rum, jag orkar inte svara i text så istället säger jag svaret och Evve svarar via text. Det roligaste är kanske att väggen mellan våra rum är så tunn att man faktiskt kan pratat till varandra igenom den utan att anstränga sig. Önskar att jag kunde spara vardagen på ett annat sätt, så att jag kommer komma ihåg de där små ögonblicken i framtiden, när jag tänker tillbaka på tiden på ön. 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!