Ändrade planer

2012-07-29 - 17:41:56
Sitter på jobbet och kollar igenom Equipages hemsida, ganska mysig sida att kolla runt på!
 
Pratade med Evve i fredags, blir lite ändrade planer så antagligen åker vi till Gotland den 22 augusti ist, lite skönt att få en vecka till hemma, om inte annat för Bellas skull. Men blir nog att jag jobbar lite den veckan med, behövdes personal på jobbet. Känner att jag vill börja packa och planera nu men det är svårt när jag inte vet om jag får ta med mig en häst eller om jag får ta med mig båda.  Helst vill jag ju ta med mig båda men har än så länge bara fått klartecken för en och isf blir det Bella.
 
Har ridit Bella idag, hon har fått vila 4 dagar nu, hade henne ute igår och longerade lite, annars har hon vilat helt. Tänkte att hon kanske skulle ha lite överskottsenergi idag eller att hon skulle visa lite sadeltvång men det gjorde hon inte. Hela passet gick jättebra. Jag var dessutom lite klumpig när jag skulle sitta upp och nuddade hennes rumpa med skon men det brydde hon sig inte om, sen provade vi även att skritta ut på grusvägen en lite stund efter passet och även det gick jättebra, så nöjd över min lilla 4-åring! Hon utvecklas för varje dag som går! I morgon blir det träning igen, kanske prova ett pass på åkern?
 
 
 

Mina underbara små djur!!

2012-07-24 - 17:52:17

Mina underbara små djur!! Bella var så duktig idag! Hon bär sig bra och övergångarna fungerar mycket bättre än tidigare + att hon är mycket tryggare med sin uppgift! Så fina framsteg sen när hon kom hem för två veckor sedan å snart åker hon och jag till Gotland!! Hoppas att allt går bra nu! Imorgon åker jag till till Göteborg, stannar till fredag så blir tre dagar utan djuren, lite konstigt men samtidigt lite skönt att få lite tid för mig själv, hoppas på fint väder med!

Ylande hund -.-

2012-07-13 - 09:27:20

Blev nyss väckt av en ylande hund! Inte den bästa morgonen! Men är väl bara att gå upp nu när man har vaknat och lär ju inte direkt kunna somna om. Idag blir det träning med Bella, Avenir och Skrållan. Lusen får vila, hon var lite bråkig igår så är rädd att hon har ont någon stans. Får bli lite vila och se om det blir bättre. Efter ridningen ska Bella och Lusen få gå bort till betet och äta lite, så även Bella får vila imorgon. Tror hon behöver det, hon har varit duktig denna veckan! Igår red jag först Bella, allt går så bra nu, inga problem att sadla eller tränsa, hon är lite spänd när jag hoppas upp men hon gör inget. Har ridit utan lina två gånger nu och även det går jättebra, hoppas bara att det håller i sig så att det inte kommer något bakslag snart!! Red Avenir på banan igår, mest gymnastikträning och det gick riktigt bra, han är så fin att rida när han är sammarbetsvillig! Känns som att hösten kommer att bli perfekt om jag nu får ta med mig båda! På måndag blir deg träning för tränare, ska bli kul att känna av hur långt vi har kommit och så, var ganska längesen jag tränade för tränare nu.

Bra träning även idag!

2012-07-10 - 22:02:19
Bra träning med Bella idag! Kunde sita upp på henne ute utan problem, det ända var att hon var lite spännd. Gick bra att både skritta och trava och hon var inte lika spännd som hon var igår. Hoppas att det blir ännu bättre imorgon. Sen har Avenir och Skrållan fått nya skor med. 
 
Imorgon blir det vintertäckestvätt halva dagen, måste få allt som ska med rent så att jag kna börja packa snart. Sen blir det ridning av Bella och Avenir, ska även försöka hinna rida Lusen men beror på hur mycket tid jag har. 

Ganska stolt över mina djur!

2012-07-09 - 22:06:36

Nu är jag riktigt trött efter en lång dag! Har varit mycket idag och fått mycket gjort. På förmiddagen var vi och hämtade Bella. Gick jättebra att lasta henne å köra. Tog ut henne efter lunch och skulle rida, blev lite longering först sen skulle jag hoppa upp. Först gick det inte alls men sen gick det bra. När jag väl hade kommit upp på henne gick det mycket över förväntan. Trodde aldrig att det skulle gå så bra! Nu får jag se hur det går imon med, hoppas det går lika bra då! Har även ridit Skrållan en runda i skogen, gick bra det med så är nöjd med denna dag! Imorgon kommer hovslagaren, väl behövligt. Avenir tog av sig en sko igår så kunde inte rida honom idag. Sen lyckades även Bella ta av sig en sko idag. Skrållan behöver med nya skor så blir tre skoningar imon, kommer att ta lite tid men sen blir det ridning av alla djuren!

Ska det vara så svårt?

2012-07-05 - 01:43:36
Jag nästan längtar tills på måndag, konstigt eftersom jag ska spendera helgen med Mattias och det är inget jag vill missa! Kommer att bli en riktigt mysig helg hoppas jag! Men på måndag kommer Bella hem igen och jag vet om jag vill ta med henne till Gotland eller inte, vill bara vet hur det blir så att jag kan planera och börja packa. Känns som om det börjar bli dags för det!
 
Vill ha en lugn och mysig helg men vill samtidigt nästan att det ska bli måndag, fast på ett sätt vill jag att det aldrig ska bli måndag. Ska det vara så svårt?
 
Har inte riktiga planer för helgen men blir grillning på fredag iaf, sen blir det väl lite träning och så som vanligt. Hoppas på en mysig och ganska lugn helg.
 
Igår blev det träning med Avenir, till slut gick han riktigt bra. Lusen och Skrållan har fått vila lite nu eftersom jag inte har hunnit med dem. Idag har jag varit på Hööks och köpt lite nya grejer, alltid kul att köpa nytt! Blev en gjord till Avenir, 140 så att den går runt hans stora mage, köpte ju en ny förra veckan som var 130 och den passar precis så tyckte att det var bättre med en som vart lite längre. Sen blev det ett par riktiga kängor och en fleecetröja till mig. Har letat efter ett par kängor länge så var rätt nöjd, hoppas bara att dom blir bra att gå i med.
 
Ska försöka ta mig till börjes någon dag denna veckan, helst imorgon. Behöver köpa en martingal till Lusen eftersom de jag har än förstora till C-ponny sen måste hon ha ett eksemtäcke pga hennes eksem. Än så länge ser hon helt okej ut men är rädd att det kommer bli värre om hon inte får täcke på sig. Kanske blir det även ett träns till henne, får se lite vad jag hittar helt enkelt. Blir även ett flugtäcke till Bella.

Framtid?

2012-07-01 - 21:22:11
Sitter och käkar lite på jobbet, färdigmat = ingen direkt hit. Men det funkar. Blir jobb till 23 ikväll och har inte hunnit göra något innan idag så just nu känns denna dagen ganska meningslös.

Hoppas att morgondagen blir bättre! Ska träna imorgon och sen ska jag upp till Bella och se hur långt dom har kommit med henne. Ganska mycket som hänger på henne nu, om vilka som ska med till hösten och vem som ska säljas, om någon ska säljas. Får hoppas på det bästa! Fick en film i början av veckan som såg jättefin ut så det finns lite hopp iaf.

Vill kunna börja packa nu men eftersom jag inte vet vilka hästar som ska med än så är det lite svårt, hoppas att det löser sig imorgon! På ett sätt skulle jag bara vilja komma iväg nu men samtidigt så är det så mycket jag vill hinna med innan! Tur att jag har lite tid kvar iaf. Nästa helg spenderas med Matthias, kommer bli mys! Känner att jag behöver en riktigt mysig helg, har varit mycket annat nu!
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!