Så här vid lunch

2012-11-10 - 11:58:56
Blev tidig lunch idag, Jossan ska iväg och tävla BB så aven jag och Eve passade på att käka den tidiga varianten av lunch. Känner att jag har varit effektiv idag, har städat i Bellas stall å mockat där, har hämtat hem Bisse från betet och gått med han ca 2 km. Sen har jag mockat nya stallet där det just nu står 8 hästar och gett dom mat innan kl. 11. 
 
Funderar på om jag ska boka biljetterna hem än eller om jag ska vänta en stund till? kanske skulle kunna vara hemma några dagar till eftersom Evelina har varit hemma två tillfällen under hösten och jag bara ett, får nog kolla om det går att lösa. 
 
Lordi är åter hos Micke för att förtsätta inkörningen och denna veckan har jag haft Krusidull hemma för vidareutbildning. I början av veckan var han jättestel i högersidan men det går bättre och bättre, igår var jag och Eve ute och galopperade med han och Kummin i skogen, kul att få stäcka lite på benen som omväxling tyckte Krusidull. 
 
Nu är det snart dags att gå ut i stallet igen, ska spåna alla boxarna i "nya stallet" och sen rida Pippi och Krusidull och gå med Flisan som har varit halt. Ska bli lite kul att rida Pippi för det var riktigt längesen. Hoppas att Krusidull tänker vara snäll och duktig idag med. 

Sova??

2012-11-06 - 22:32:02

Efter att ha varit vaken i lite mer än 17 timmar känner jag att det börjar bli dags att sova även om jag inte är så trött som jag trodde att jag skulle vara! Imorgon blir det sovmorgon, klockan ringer helt enkelt 07.15 ist för 05.15, lyx enligt mig!

Har ridit lektion på Krusidull idag, först gick det inte alls bra, han var stel och ville inte alls samarbeta men efter en stunds övertalning gick han riktigt fint! Ska försöka få rida honom lite mer framöver.

Igår red jag med på lektion på Lordi, första gången någonsin han var med på lektion men det gick faktiskt riktigt bra, tror vi var lite förvånade allihop, han har verkligen utvecklats sen jag började rida honom.

Så som en söndag ska vara!

2012-11-04 - 20:14:58

Började dagen 05.15, känns kanske lite tidigt för er men för oss är det den perfekta tiden. Jag fodrade medan Jossan gjorde iordning T för träning. Han är en oinriden 4-åring som vi precis har börjat rida in. När vi var klara med han tog vi Bella, även hon var duktig. Riktigt skönt att ha fått undan lite innan frukosten. Efter frukost red jag Lordi innan jag började med stallet. Lordi var duktig idag, vi red mest serpentiner i skritt och trav, riktigt nyttigt för honom. När jag väl började mocka blev det Håkan Hellström i lurarna. Perfekt söndagsmorgon.

Nu blir det Solsidan men ska jag sova några timmar igen.

Ett speciellt liv

2012-11-01 - 22:30:11

Har avslutat fredagkvällen med halva första Twilight-filmen. Innan dess var jag och Jossan å jobbade med först Topsen och sen Bella, båda var ganska duktiga idag. Vi har även hunnit med ett stallmöte. Fredagskväll? Ja, det är så vi ser på fredagskvällar, vi är i stallet länge och hinner kanske se en halv film innan vi inte orkar vara vakna längre. Snacka om att vi lever ett speciellt liv!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!